Viktig informasjon om Koronaviruset

Aktuelt


Angstlidelser

6. oktober 2021 kl. 10:07

NYTT PROSJEKT 2021:
Behandling for unge voksne med angstlidelser

Fra våren 2021 til sommeren 2022 har Modum Bad et tilbud om behandling for unge voksne med angstlidelser (Nora 3). Dette er i første omgang et forskningsprosjekt. Behandlingen foregår ved innleggelse i 14 dager med noe av tiden hjemme. Behandlingen er intensiv, foregår i gruppe og er basert på metakognitiv terapi.

Dette er et tilbud for deg som:

  • Er mellom 18-30 år gammel
  • Har sosial angst, generalisert angstlidelse eller agorafobi med panikklidelse
  • Har vansker med å stå i jobb eller studier
  • Har forsøkt hjelpetiltak, som ikke har ført frem

 

 

 

Rabies vaksine tilgjengelig

30. september 2021 kl. 13:03

Dersom du skal reise til områder med risiko for Rabies har vi noen vaksiner tilgjenglig.

RUTINER VED TIME PÅ LEGESENTERET

28. juni 2021 kl. 07:37

Vi minner om at man ikke skal komme direkte til legesenteret og venterom hvis man har symptomer på luftveisinfeksjon, feber, hoste, oppkast, covid. Du kan da ikke sette opp time selv heller, men må ringe eller sende forespørsel om e-konsultasjon på Helsenorge.no

Er det mistanke om korona vil du da bli henvist til egen klinikk (feberpoliklinikken i din bydel)

Koronavaksinering 3. dose

21. april 2021 kl. 13:28

Dersom du ønsker ta 3. dose coronavaksine pga nedsatt immiunforsvar og bruker immundempende medisiner kan du ta kontakt direkte med vaksinesenteret i din bydel - ta med  medisinliste/bekreftelse medisiner. Ellers venter vi på retningslinjer ang måling av antistoffnivå for booster vaksine generelt. 

Rask Psykisk Helsehjelp (RPH) i bydel Frogner og Ung Arena Oslo Vest vil i løpet av mars starte med enkeltstående behandlingsgrupper for panikkangst. Målgruppen er elever ved VGS i de fire vestlige bydelene.

19. februar 2021 kl. 15:07

Rask Psykisk Helsehjelp (RPH) i bydel Frogner og Ung Arena Oslo Vest vil i løpet av mars starte med enkeltstående behandlingsgrupper for panikkangst. Målgruppen er elever ved VGS i de fire vestlige bydelene. Ungdommene kan henvende seg til både Ung Arena og RPH for å delta eller med spørsmål, via mail eller telefon. Behandlingen består av både undervisning og praktiske eksponeringsøvelser der ungdommene skal forsøke å utfordre angsten i trygge rammer. Behandlingen vil være enkeltstående og av to timers varighet, men vi kommer til å ha regelmessige nye grupper slik at ungdommene kan delta flere ganger om de har behov for det. Gruppen ledes av to psykologer og har et begrenset antall deltakere per gruppe, for å sikre trygge omgivelser og tett oppfølging.

 Ung Arena Oslo Vest
Avdeling
ungarenaoslo.no

Viktig melding: ALLE MED FEBER /FORKJØLELSESYMPTOMER

13. mars 2020 kl. 09:16

Viktig melding: ALLE MED FEBER OG ØLI-symptomer skal holde seg hjemme og IKKE komme på legekontoret. Det er nå etablert egen feberklinikk for bydeler i vest på Volvat hvor alle som må undersøkes vil bli tatt hånd om etter henvisning fra fastlege eller legevakt. Inntil videre skal alle slike henvendelser håndteres pr telefon eller e-konsultasjon eller videokonsultasjon

 

I Oslo kan nå test for korona bestilles av pasienten selv online her etter visse kriterier.

Koronavirus

2. mars 2020 kl. 08:13

Til deg som har spørsmål rundt koronavirus og har vært i kontakt med noen som har fått påvist dette, eller du har vært på reise i utsatte områder ta kontakt direkte til koronatelefonen 21802182 eller FHI på dette tlf.nr. 81555015 dersom du ikke når oss på tlf eller helsenorge/helserespons. 

Om du lure på om du skal testes eller ikke kan du ta koronasjekk.no

Her kan du hjelpe til med å registrere dine luftveissymptomer som kan minne om kornoa evt.

 

Til deg som trenger sykemelding grunnet symtomer på forkjølelse eller influensa kan ta kontakt med fastlege via e-konsultasjon, (videokonsultasjon etter avtale) pasienter trenger ikke komme til kontoret for dette. Legen vil vurdere over internet eller telefon om du trenger undersøkelse og testing evt ved tvil. Klikk i så fall her.

INFO ang karantene : https://helsenorge.no/koronavirus

Info fra NAV ang sykemelding:

https://www.nav.no/no/nav-og-samfunn/samarbeid/leger-og-andre-behandlere/nyheter/sykmeldinger-i-forbindelse-med-koronaviruset

Koronavirus informasjon

5. februar 2020 kl. 07:49

Info fra fhi

 

Informasjonstelefon koronavirus

Har du spørsmål om det nye koronaviruset? Hvis du ikke finner svar på fhi.no, ring: 815 55 015 Hvis du tror du kan være smittet, ring fastlegen. Evt. forsøk e-kontakt/e-konsultasjon. Dersom du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt: 116 117

Helsenorge - et gratis alternativ til Helserespons !

28. oktober 2018 kl. 18:19

På Helsenorge.no kan du gjøre følgende:

 

Be om e-konsultasjon (time over nett som ikke krever undersøkelse)

Sende e-kontakt / be om resepter etc.

 Sette opp time selv hos fastlege som tilbyr tjenesten (Forutsatt at du ikke har symptomer på luftveisinfeksjon, feber, hoste, oppkast, covid).

E-konsultasjon koster det samme som vanlig konsultasjon. Dersom det haster å få svar er det fortsatt bedre å ringe i åpningstid eller legevakt utenfor åpningstid. Det kan ta opptil 1-2 arbeidsdager å få svar med hensyn til helg/feriedager fravær etc.

 Reseptbestilling og e-kontakt koster ingen ting og er ment for korte beskjeder. Krever det mer kommunikasjon frem og tilbake kan det hende de blir konvertert til e-konsultasjon.

 

Nytt utstyr for frysing av vorter

7. mars 2016 kl. 21:49

Vi har anskaffet nytt utstyr for frysing av vorter og ufarlige føflekker med flytende nitrogen.

Betalingsterminal

14. januar 2015 kl. 22:34

Ullern Legesenter har betalingsterminal. Etter legetimen er ferdig; tast inn fødselsdato på automaten og betal med bankkort. Dersom du ikke betaler innen utgangen av inneværende døgn på pasientsky.no vil det automatisk bli sendt ut en faktura fra convene.

Du kan be om å få regningen tilsendt mobil for mobilbetaling (gebyrfritt innen tidsfrist)

(Kundeservice 21 62 73 20 kunde@convene.no ).

Åpningstider

8:15-14:45 (Man - Fre)

Bjørnsletta legesenter er feriekontor da vi er sommersteng uke 29.
Deres telefon nummer er 22 51 06 60

Adresse

Ullern Legesenter

Vis kart

Kontakt oss

Ullern Legesenter
Hoffsveien 48

Telefon: 22 51 11 00