Viktig informasjon om Koronaviruset

Aktuelt


Janssen-vaksinen

11. juni 2021 kl. 11:53

Vi mottar daglig henvendelser angående Janssen-vaksine.

Legene på Ullern legesenter foreskriver ikke resept for Janssen-vaksine, noe som Legeforening også fraråder. Les gjerne mer på:

https://www.nrk.no/norge/legeforeningen-frarader-leger-a-sette-janssen-vaksinen-1.15502592

Begrenset tilgang i dag pga sykdom

11. juni 2021 kl. 07:31

Det kan være vanskelig å komme igjennom på tlf idag pga sykdom og begrenset personale. Det samme gjelder lab.

Beklager dette. Vi anbefaler evt sende forespørsel igjennom Helsenorge.no som legen kan lese også. 

 

Trykk her for å logge inn og sende melding (krever bankid eller bankid på mobil)

Koronavaksinering

21. april 2021 kl. 13:28

Viktig informasjon  oppfølging med m-Rna vaksine  / dose 2 for de som  tidligere har fått 1 dose er vaksinert med Astra Zeneca.

Kommunen starter nå innkalling av de som har fått Astra Zeneca som dose 1.  I uke 19 (onsdag 12.05.21) innkalles de som fikk dose 1 i uke 7. De som fikk dose 1 i uke 9 innkalles  til dose 2 i uke 21. De får ikke sms denne uken. 

Det er viktig at alle møter til dose 2 når de blir innkalt. Vi vaksinerer mange nå og har  ikke anledning til å bytte tider.

 Vi er nå ferdig med vaksinering av risikogruppe 5-6-7 (fastlegepasienter registrert ved senteret). 

Dersom du er registrert pasient her og aldrig har vært til time på legesenteret er det mulig at tidligere diagnoser ikke blir fanget opp. Vi anbefaler i slike tilfeller og sende en ekonsultasjon til din fastlege for å gå igjennom evt risikofaktorer du måtte ha. Er det lenge siden du har vært til legetime og har risikofaktorer kan det være anbefalt å bestille oppmøte time for kontroll/registrering. Tidligere pasientjournal bør også oversendes elektronisk fra tidligere legesentere. Denne tjenesten er gratis og gjøres på forespørsel  til tidligere legesenter fra pasient (pga taushetsplikt).

 

Rask Psykisk Helsehjelp (RPH) i bydel Frogner og Ung Arena Oslo Vest vil i løpet av mars starte med enkeltstående behandlingsgrupper for panikkangst. Målgruppen er elever ved VGS i de fire vestlige bydelene.

19. februar 2021 kl. 15:07

Rask Psykisk Helsehjelp (RPH) i bydel Frogner og Ung Arena Oslo Vest vil i løpet av mars starte med enkeltstående behandlingsgrupper for panikkangst. Målgruppen er elever ved VGS i de fire vestlige bydelene. Ungdommene kan henvende seg til både Ung Arena og RPH for å delta eller med spørsmål, via mail eller telefon. Behandlingen består av både undervisning og praktiske eksponeringsøvelser der ungdommene skal forsøke å utfordre angsten i trygge rammer. Behandlingen vil være enkeltstående og av to timers varighet, men vi kommer til å ha regelmessige nye grupper slik at ungdommene kan delta flere ganger om de har behov for det. Gruppen ledes av to psykologer og har et begrenset antall deltakere per gruppe, for å sikre trygge omgivelser og tett oppfølging.

 Ung Arena Oslo Vest
Avdeling
ungarenaoslo.no

Informasjon om koronaviruset covid-19

4. januar 2021 kl. 09:13

Vaksinering av Risikogrupper 1-3 har startet i Hoffsveien 48 og Noreveien 26. Du vil bli innkallt av kommunen da det er din tur. Se mer info om risikgrupper her

 

 

I dag er informasjonstelefonen om koronasituasjonen åpen kl 10-15 ??815 55 015
 
Koronavirus
 
 
HELSENORGE.NO
Koronavirus
Informasjon om koronaviruset covid-19

Årets influensavaksine 2020/21 klar - OPPDATERT INFO: Fått 60 vaksiner til pr 16.11.20 snart tom (01.12.20)

29. september 2020 kl. 13:20

Vi har fått levert influensavaksine 8 oktober og startet setting av denne på time. Bestill time for vaksine, evt hos lege ved behov for vurdering av setting dersom du har økt risiko eller andre spørsmål. Vaksinen blir i første omgang bare gitt til risikopasienter.

 

 

 

 

Viktig melding: ALLE MED FEBER /FORKJØLELSESYMPTOMER

13. mars 2020 kl. 09:16

Viktig melding: ALLE MED FEBER OG ØLI-symptomer skal holde seg hjemme og IKKE komme på legekontoret. Det er nå etablert egen feberklinikk for bydeler i vest på Volvat hvor alle som må undersøkes vil bli tatt hånd om etter henvisning fra fastlege eller legevakt. Inntil videre skal alle slike henvendelser håndteres pr telefon eller e-konsultasjon eller videokonsultasjon

 

I Oslo kan nå test for korona bestilles av pasienten selv online her etter visse kriterier.

Lungebetennelsevaksine / Influensavaksine

2. mars 2020 kl. 08:15

Til deg som ønsker lungebetennelsesvaksine mot bakterier/pneumokokker eller er over 65 år og ønsker vaksine, det er desverre lite vaksiner tilgjengelig og de prioriteres til pasienter med kraftig redusert immunsvikt. 

Dersom du har tatt pneumokokkvaksine siste 10 år er dette også tilstrekkelig. Det er oversikt over dine vaksiner her på helsenorge.

Ved tvil ta kontakt for spørsmål om evt resept/vaksine.

Vaksinen blir prioritert til de med kraftig nedsatt immunforsvar (hiv/aids, blodkreft, organtransplantasjon, miltmangel, hjernevæskelekasje, cochleaimplantat) Ved tvil send forespørsel på helsenorge til legen.

 

INFLUENSAVAKSINE: forventes i løpet av okotober. Nærmere info vedr dette kommer nærmeste dager og uker. For risikogrupper følges råd som på fhi.no

Koronavirus

2. mars 2020 kl. 08:13

Til deg som har spørsmål rundt koronavirus og har vært i kontakt med noen som har fått påvist dette, eller du har vært på reise i utsatte områder ta kontakt direkte til koronatelefonen 21802182 eller FHI på dette tlf.nr. 81555015 dersom du ikke når oss på tlf eller helsenorge/helserespons. 

Om du lure på om du skal testes eller ikke kan du ta koronasjekk.no

Her kan du hjelpe til med å registrere dine luftveissymptomer som kan minne om kornoa evt.

 

Til deg som trenger sykemelding grunnet symtomer på forkjølelse eller influensa kan ta kontakt med fastlege via e-konsultasjon, (videokonsultasjon etter avtale) pasienter trenger ikke komme til kontoret for dette. Legen vil vurdere over internet eller telefon om du trenger undersøkelse og testing evt ved tvil. Klikk i så fall her.

INFO ang karantene : https://helsenorge.no/koronavirus

Info fra NAV ang sykemelding:

https://www.nav.no/no/nav-og-samfunn/samarbeid/leger-og-andre-behandlere/nyheter/sykmeldinger-i-forbindelse-med-koronaviruset

Koronavirus informasjon

5. februar 2020 kl. 07:49

Info fra fhi

 

Informasjonstelefon koronavirus

Har du spørsmål om det nye koronaviruset? Hvis du ikke finner svar på fhi.no, ring: 815 55 015 Hvis du tror du kan være smittet, ring fastlegen. Evt. forsøk e-kontakt/e-konsultasjon. Dersom du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt: 116 117

Helsenorge - et gratis alternativ til Helserespons !

28. oktober 2018 kl. 18:19

På Helsenorge.no kan du gjøre følgende:

 

Be om e-konsultasjon (time over nett som ikke krever undersøkelse)

Sende e-kontakt / be om resepter etc.

 

E-konsultasjon koster det samme som vanlig konsultasjon. Dersom det haster å få svar er det fortsatt bedre å ringe i åpningstid eller legevakt utenfor åpningstid. Det kan ta opptil 1-2 arbeidsdager å få svar med hensyn til helg/feriedager fravær etc.

 Reseptbestilling og e-kontakt koster ingen ting og er ment for korte beskjeder. Krever det mer kommunikasjon frem og tilbake kan det hende de blir konvertert til e-konsultasjon.

 

Nytt utstyr for frysing av vorter

7. mars 2016 kl. 21:49

Vi har anskaffet nytt utstyr for frysing av vorter og ufarlige føflekker med flytende nitrogen.

Betalingsterminal

14. januar 2015 kl. 22:34

Ullern Legesenter har betalingsterminal. Etter legetimen er ferdig; tast inn fødselsdato på automaten og betal med bankkort. Dersom du ikke betaler innen utgangen av inneværende døgn på pasientsky.no vil det automatisk bli sendt ut en faktura fra convene.

Du kan be om å få regningen tilsendt mobil for mobilbetaling (gebyrfritt innen tidsfrist)

(Kundeservice 21 62 73 20 kunde@convene.no ).

Kontakt oss

Ullern Legesenter